De top 10 beste stille mobiele airco van 2024

Door Arnold· 22 Feb 2023
Arnold Teeuwisen

“Een woning inrichten? Daar draai ik mijn hand absoluut niet voor om. Ik vind het belangrijk dat het grote geheel in orde is, maar ik richt mijn pijlen ook op tal van soorten accessoires. Mede daardoor vormen degrotewonengids.nl en ik een gouden combinatie. Speciaal voor jou ga ik op zoek naar de beste woonproducten, waarover ik je op deze website alles vertel. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van andere specialisten.”

Beste stille mobiele airco test 2024

22 feb. 2023

Het inrichten van je woning is een ware klus. Je hebt niet alleen met een divers aanbod van woonproducten te maken, maar ook met een divers aan van allerlei soorten stille mobiele airco. Doordat je zoveel keuze hebt, is het niet makkelijk om de beste stille mobiele airco uit te kiezen. Hier helpen wij je graag een handje bij.

Hoe we dit doen? Nou, wij zijn alvast op zoek gegaan naar de 10 beste stille mobiele airco. Aan de hand van onze eigen test hebben wij de 10 beste varianten aan kunnen wijzen. Over deze 10 varianten vertellen we je hieronder meer. Dit stelt jou in staat om snel de juiste keuze te maken.

De top 10 stille mobiele airco

Wat is nou de beste stille mobiele airco die je kunt kopen? Dat is de vraag die wij onszelf ook gesteld hebben. Na een uitgebreid onderzoek hebben wij uiteindelijk de 10 beste stille mobiele airco aan kunnen wijzen. Neem onderstaande reviews op je gemakje door en schaf direct de beste stille mobiele airco aan.

Laatste aanpassing: 3 aug. 2023

1. Duux North 9K BTU/u Silent Smart Mobiele Airco met Verwarmfunctie Stille Mobiele Airconditioning

5/5

Daarnaast beschikt de North 9K over een verwarmfunctie, waardoor je de ruimte ook op een aangename temperatuur kunt houden in de winter. Ideaal dus voor de koude wintermaanden! De verwarmfunctie werkt met elektriciteit, maar is toch vrij energiezuinig. Met het bijgeleverde afstandsbediening kun je de gewenste temperatuur zelf instellen. De North 9K is ook voorzien van een 24-uurs timer, waardoor je de airco precies op het juiste moment kunt inschakelen. Kortom, de North 9K is een slimme, stille mobiele airco met verwarmfunctie die je kamer altijd op de juiste temperatuur houdt.

2. Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luctontvochtiger en ventilator incl. afstandsbediening

5/5

De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning is een draagbare oplossing voor een goede verkoeling. De airco is verbonden met een luchtontvochtiger en een ventilator. Met zijn 7000BTU staat deze airco garant voor een effectieve verkoeling in elke ruimte. Hij is voorzien van een slimme timerfunctie waarmee u het apparaat in- en uitschakelt op een specifieke tijd. De airco is voorzien van een LED-bedieningspaneel en een afstandsbediening. Dankzij de 4 soepele wielen is de airco gemakkelijk verplaatsbaar. De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning is de perfecte oplossing voor het creëren van een gezond binnenklimaat. De airco is energiezuinig en voorzien van een geavanceerde koeltechnologie. Hij is stil in gebruik en heeft een lage luchtvervuilingsgraad. Met deze airconditioning kunt u op warme dagen comfortabel binnen blijven en genieten van een perfecte temperatuur.

3. Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning Incl. afstandsbediening en raamset

5/5

De airconditioner is ook voorzien van een afstandsbediening waarmee je alle functies kunt bedienen. Daarnaast wordt er een raamset meegeleverd, waarmee je de airco eenvoudig en op een veilige manier kunt installeren. Met de stille 3-in-1 mobiele airco van Hyundai creëer je het perfecte klimaat in je huis! Deze krachtige Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning is de perfecte oplossing voor de warme zomerdagen. Het grote koelvermogen van maar liefst 14000 BTU per uur is meer dan voldoende om grote ruimtes van maximaal 30m² te koelen. De airconditioner heeft een zeer laag geluidsniveau en is bovendien zeer duurzaam in gebruik. Met de handige afstandsbediening en de timerfunctie kun je de temperatuur in de ruimte precies zo instellen als je wilt. Ook is er een nachtstandfunctie, waarmee je de airco kunt programmeren om automatisch uit te schakelen als je terugkomt uit je slaap. Bovendien wordt er een raamset meegeleverd, waarmee je de airco eenvoudig en op een veilige manier kunt installeren. Kortom, met de Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning creëer je het perfecte klimaat in huis!

De top 3 beste stille mobiele airco

Zo, dat zijn volgens ons de 3 beste stille mobiele airco van dit moment. Welke variant spreekt jou het meeste aan? En welke variant wil je graag in je woning gebruiken? Of heb je nog niet de perfecte variant gevonden? Als dat laatste het geval is, raden wij je aan om ook onderstaande reviews door te nemen. Mogelijk vind je alsnog de beste stille mobiele airco voor in jouw woning.

4. Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil

5/5

De Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil is een innovatief product waarmee je een ruimte aangenaam koelt. Met deze airconditioner heb je een koelvermogen van 9000 BTU (2810 watt) en het apparaat is geschikt om ruimtes tot 80m³ te koelen. Het beste is dat je het apparaat ook kunt gebruiken als ventilator of als ontvochtiger. Met het display en de afstandsbediening is het instellen van de airco eenvoudig te doen. Daarnaast krijg je bij de airconditioner ook een luxe raamafdichtingskit. Deze airco is zo compact dat je hem gemakkelijk kunt opslaan na de zomer. Of je nu een kleine of grote ruimte wilt koelen, met de Inventum AC907W mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil heb je altijd een aangename temperatuur.

5. Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler-

5/5

De Mvpower® Airconditioner Airco-Mobiele airco heeft een krachtige 65W motor en een luchtdebiet van maar liefst 300m ³/h. Hiermee kun je in een mum van tijd grote ruimtes koelen, bevochtigen en zuiveren. Het apparaat is bovendien energiezuinig, zo verbruikt hij slechts 0.2 kWh per uur en bevat hij een speciale timerfunctie waarmee je de gewenste tijd instellen. Deze airconditioner heeft een groot LCD scherm met heldere kleuren waardoor het eenvoudig te bedienen is. Bovendien is hij ook nog eens stil; hij maakt slechts 45 dB tijdens het werken. Door het lage geluidsniveau word je niet afgeleid tijdens het werken of slapen. De Mvpower® Airconditioner Airco-Mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen. Hij heeft twee geïntegreerde wielen waardoor je hem gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. Hij weegt slechts 13 kg en heeft een handvat aan de bovenkant waarmee je hem gemakkelijk vast kunt houden. Bovendien is hij voorzien van een afstandsbediening waardoor je de airconditioner zelfs vanuit je luie stoel bedienen. Kortom, met de Mvpower® Airconditioner Airco-Mobiele airco heb je alles wat je nodig hebt om een goed gereguleerde temperatuur en frisse lucht in je huis te behouden.

6. De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent Mobiele Airco

5/5

De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent mobiele airco is voorzien van een intelligent ontwerp met een stille werking, waardoor het geruis tot een minimum beperkt blijft. De luchtuitlaat is ook gericht op het plafond, waarmee een optimale verdeling van de koele lucht in de kamer wordt gegarandeerd. Je kunt de De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent mobiele airco makkelijk bedienen met de afstandsbediening. Met de 24-uurs timerfunctie kun je de airco instellen om te werken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook kun je kiezen uit 3 ventilatorsnelheden en een automatische modus. De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent Mobiele Airco biedt de verkoeling die je nodig hebt voor een comfortabel klimaat in je huis. Het is voorzien van een energieklasse A en maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelingsgas R290 propaangas. Het heeft een maximum koelvermogen van 9.800 Btu per uur en een ontvochtigingsfunctie voor ruimtes tot 85m³. Het heeft een stille werking en een gerichte luchtuitlaat op het plafond voor een optimale verdeling van de lucht. Bediening is makkelijk met de afstandsbediening met de 24-uurs timerfunctie en drie verschillende ventilatorsnelheden. De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent mobiele airco is de perfecte keuze voor een comfortabele verkoeling in je huis.

7. Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU

5/5

De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU garandeert een aangename kamertemperatuur. Met het innovatieve ontwerp past de airconditioner in elke ruimte en is deze eenvoudig te verplaatsen. De airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU en is daarom perfect voor middelgrote ruimtes. De kenmerken van deze airco maken het een waardevolle aanvulling op elke ruimte. Aan de achterzijde is een afvoerslang aangebracht voor een optimale werking. De airco heeft ook een ventilatiefunctie waarmee de lucht in de ruimte wordt ververst. Met de afstandsbediening is de airco gemakkelijk te bedienen, waardoor u de ruimte altijd op de juiste temperatuur kunt houden. Bovendien is er een nachtstandfunctie voor een optimale slaapkwaliteit. De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU biedt een aangenaam klimaat voor elke ruimte. Of u nu een warme dag wilt koelen of lucht wilt ventileren, deze airco biedt het allemaal. Met het compacte ontwerp is hij gemakkelijk te verplaatsen en is hij perfect voor middelgrote ruimtes. Met de afstandsbediening, afvoerslang (1,5 m), slangadapter en raamset is deze airco klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de nachtstand ervoor dat u goed kunt slapen.

8. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco

5/5

De Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is een multifunctionele oplossing die geschikt is voor verschillende omstandigheden. Het is uitgerust met een stille, energiezuinige motor die de lucht koelt, bevochtigd en zuivert, en heeft een verdampende technologie die de luchtvochtigheid regelt. Bovendien heeft de toren een ingebouwde timer, waardoor je het apparaat kunt instellen als je het nodig hebt. Het moderne, compacte design maakt het eenvoudig om het apparaat te plaatsen en past perfect in elke kamer. Het apparaat is ook eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve bedieningspaneel. De afstandsbediening maakt het mogelijk om het apparaat op afstand te bedienen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het aanraken van knoppen. De Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco biedt u een geavanceerde oplossing voor een aangename lucht in huis. Het is uitgerust met verschillende filters die stof, pollen, bacteriën en schimmels tegenhouden, waardoor de lucht gezond en fris blijft. Het apparaat is ook voorzien van een geïntegreerd waterreservoir dat de bevochtiging van de lucht regelt. Bovendien is het uitgerust met een 7.

9. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De airco is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Er zijn ook verschillende standen in te stellen, waaronder koelen, ventileren, ontvochtigen en automatisch. Bovendien is het energiezuinig, waardoor je kunt genieten van een comfortabele omgeving zonder je zorgen te maken over je energierekening. De Honeywell MN10CESWW Airco Stil is ook uitgerust met een automatische timer. Hiermee kun je de airco in- en uitschakelen op het gewenste tijdstip. Zo heb je een aangenaam binnenklimaat van airconditioning, zonder dat je er aan hoeft te denken. Het is een gemakkelijk te bedienen, energiezuinige luchtbehandelingsoplossing die speciaal is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en stil apparaat.

10. Honeywell MN10CESWW Airco Stil

5/5

De Honeywell MN10CESWW is voorzien van een intuïtieve bediening. Je stelt het apparaat in door gebruik te maken van de afstandsbediening. Zelfs als je op de bank ligt, verander je gemakkelijk de instellingen. Daarnaast beschikt het apparaat ook over een timer, waarmee je de airco naar wens aan en uit kunt zetten. Daarnaast heeft de airco ook een energiezuinige modus, waarmee je ervoor zorgt dat je energie verbruikt. De Honeywell MN10CESWW is makkelijk te verplaatsen en heeft een modern design. Je kan hem gemakkelijk verplaatsen naar elke plek in huis waar je wilt dat hij staat. Daarnaast heeft de airco een stijlvol design, waardoor hij mooi past in elke interieur. Met de Honeywell MN10CESWW verkoel je gemakkelijk elke ruimte in huis. Hij is daarom ideaal voor een warme zomer.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over stille mobiele airco

Het product dat als beste getest is, voldoet aan al onze wensen. Maar, wat zijn nou precies jouw wensen? Dat is één van de belangrijkste vragen die je je moet stellen als je een nieuwe stille mobiele airco wilt kopen. Verder is het wenselijk dat je nieuwe stille mobiele airco binnen je budget past en van een goede kwaliteit is.

Wij hebben alle producten zelf bekeken, beoordeeld en uitgeprobeerd. Aan de hand van onze bevindingen hebben wij een top 10 van de beste stille mobiele airco samen kunnen stellen.

Ja, je kunt deze stille mobiele airco review met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Ook komt dit doordat wij niet met merken of fabrikanten samenwerken. Dit hout in dat wij een 100% onafhankelijke test uitgevoerd hebben.

Ons laatste woord over stille mobiele airco

De lijst met de 10 aanbevolen stille airco's weerspiegelt de veelzijdige markt van verkoopbare airco's. Er is voor iedereen iets wils. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, of een airco met meer extra's, deze 10 producten bieden een uitstekende start voor je zoektocht. Zorg er wel voor dat je de juiste grootte koopt om te voorkomen dat je versteld staat van de enorme grootte van het apparaat. Vraag daarom altijd advies bij de experts en als je vragen hebt over de door jou gekozen product, aarzel dan vooral niet om ons te contacteren.

Hoe vind je de beste stille mobiele airco voor in jouw woning?

Elke woning is uniek. Kijk maar eens naar jouw woning en de woningen van je buren. Deze huizen hebben mogelijk dezelfde vorm, maar daar houdt het dan ook bij op. Elk huishouden kiest namelijk voor een unieke inrichting, unieke indeling en bepaalde accessoires.

Mede hierdoor is het belangrijk om je wensen op een rijtje te zetten. Je moet goed bepalen waar je stille mobiele airco voor wilt gebruiken. Ook moet je goed naar de rest van je woning kijken. Het is immers wenselijk dat je woning en je nieuwe stille mobiele airco perfect bij elkaar passen.

Om de beste stille mobiele airco voor in jouw woning te vinden, zijn er een paar punten waar je goed op moet letten.

Varianten van de stille mobiele airco

Een stille mobiele airco is niet zomaar een stille mobiele airco. Kijk maar eens naar bovenstaande 10 varianten. Deze varianten zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Dit betekent dat ze ook allemaal hun eigen voor- en nadelen met zich meebrengen. Dit betekent ook dat niet alle stille mobiele airco voor in jouw woning geschikt zijn. Kijk daarom heel goed naar de samenstelling van het betreffende product.

Wat kost stille mobiele airco?

Je hebt uiteraard ook nog met je budget te maken. Hoeveel geld heb je over voor de aanschaf van je nieuwe stille mobiele airco? Als je dat weet, weet je ook welke varianten binnen je budget passen. Dit maakt je zoektocht naar de beste stille mobiele airco een stuk makkelijker.